Dream Co

Recenzii (1440 × 110px)

Aici sunt o parte din părerile clienților noștri cărora le mulțumim pentru încrederea acordată și pentru colaborarea productivă de care au dat dovadă.

Sunt un antreprenor autodidact, care in ultimii 14 ani a invatat din experiente mai mult sau mai putin placute cat de importanta este o legatura stransa, chiar de prietenie cu echipa, contabilul si avocatul firmei. Revelatia de acum aproape 3 ani a fost sa cunosc un nou mare prieten: echipa de consultanti pentru proiectele sau finantarile firmei. Recomand cu cea mai mare incredere prietenia cu echipa DREAM CO daca doriti sa aveti proiecte si vise antreprenoriale de succes, corect scrise si implementate.

Multumiri si respect pentru munca voastra!

big boys (250 x 250 px) (100 x 100 px)
Ing. Iulian Popescu General Manager Decagon Tehnic
Sunteti cei mai tari, verificat in ultimii trei ani, cu rezultate super. Sa ne traiti, sa fiti la fel de tehnici si creativi in acelasi timp, sa implementam impreuna cat mai multe proiecte. Fast Doner va multumeste!

big boys (250 x 250 px) (100 x 100 px) (2)
Bianca Olahut Director Fast Doner
Despre DREAMCO, primii care ne-au ajutat, îți povestim acum: sunt niște oameni tare faini din Cluj, care ne-au vorbit pentru prima oară cu adevărat profi și la subiect, în deplină cunoștință de cauză despre finanțări și oportunități pentru tineri antreprenori ca noi. Și dincolo de profesionalismul și cunoștințele lor în domeniu, am apreciat mai ales cuvântul lor, pentru că pe ceea ce ne-au spus Bogdan, Laszlo, Stefania, Dora, Marius și Mihai ne-am bazat întotdeauna.

Și am reușit! Iar dacă noi am făcut-o, sigur poți și tu!

big boys (250 x 250 px) (100 x 100 px) (1)
Septimiu Laze Fondator Vreau54LSA