Dream Co

despre noi (1440 x 300 px) (1440 × 110px)

Cine suntem noi?

Dream Co este o echipă tânără și dinamică, dar cu aptitudini solide formate în mediul universitar.

Ne mândrim cu faptul că suntem creativi și energici, iar experiența pe care o avem ne face mai mult decât capabili să putem judeca, interpreta și îmbunătăți procedeele uzuale din acest domeniu.

Cu toate că respectăm cu rigurozitate cerințele de formă și fond ale fiecărui proiect, abordarea acestuia este personalizată nevoii clientului. Depășim astfel, tiparele pe care le impune acest domeniu și reușim să ne perfecționăm cu fiecare proiect.

Motoul nostru este de a aborda holistic proiectele și de a reuși să previzionăm situația specifică fiecărui client în funcție de starea actuală și vitoare a firmei și contextului în care operează.

La preluarea oricărui proiect nu uităm că cel care este important în tot acest drum este CLIENTUL nostru.

Echipa noastră

Echipa este cuprinsă din următorii experți:

Consultanți seniori

Au o experiență curpinsă între 5 și 8 ani în domeniul consultanței în accesarea de fonduri europene, guvernamentale și în afaceri.

Nu le este străină experiența și expertiza în marketing, analiză financiară și de mediu.

Consultanți juniori

Au experiență de 2 până la 3 ani și aduc echipei acel plus de entuziasm și inovare specifice vârstei. Gâdirea creativă și outside the box le permite să vină cu idei noi dovedindu-se o resursă valoroasă în cadrul proiectelor.

Experți contabili

Au un grad înalt de calificare și asigură servicii complete de contabilitate și expertiză contabilă pentru proiecte cu grade mari de dificultate.